You have no items in your shopping cart.

Zand + Grind

View as Grid List
Sort by
Display per page

LOMMELZAND

Lommelzand 0-2 mm in big bag van 1m³. Lommelzand is een gezuiverd kwartsrijk zand afkomstig uit Lommel. Door zijn zuivere toestand is dit zand zeer geschikt voor het aanmaken van metsel- en voegmortels of stabilisatielaag.
€107.69 / BIGBAG

LOMMELZAND / 25 KG

Lommelzand 0-2 mm in plastic verpakking 25kg. Lommelzand is een gezuiverd kwartsrijk zand afkomstig uit Lommel. Door zijn zuivere toestand is dit zand zeer geschikt voor het aanmaken van metsel- en voegmortels.
€2.13 / ZAK

RIVIERZAND 0-2 MM / 25 KG

Rivierzand 0-2 mm in plastic verpakking 25kg. Dit fijnere zand wordt vooral gebruikt voor het maken van metselmortel bij bouwwerken, cementdekvloeren en stabiliseringslagen. Soms wordt er ook naar rivierzand gerefereerd als rijnzand.
€2.00 / ZAK

RIVIERZAND 0-4 MM / 25 KG

Rivierzand 0-4 mm in plastic verpakking 25kg. Dit groffe zand wordt vooral gebruikt voor het maken van betonmortel bij bouwwerken, cementdekvloeren en stabiliseringslagen. Soms wordt er ook naar rivierzand gerefereerd als rijnzand.
€2.42 / ZAK

ZAND WIT / 25 KG

Coeck witte zand is zeer fijn en zuiver gewassen en afgezeefd kwartszand met een korrelgrootte van 0 tot 1 mm. Het wit zand is bijzonder geschikt het opvoegen van betonklinkers, kan gebruikt worden bij het bereiden van fijne mortel of als sierzand.
€2.63 / ZAK

RIVIERGRIND 4-16 MM / 25 KG

River gravel 4-16 mm in plastic packaging 25kg. When bound, this gravel is used to make concrete. Due to its round shape this product is also used as roofing gravel and drainage gravel.
€2.00 / ZAK

ZAVEL-GEEL ZAND / 25 KG

Gezuiverd fijn kwartsrijk zand afkomstig uit Lommel met een korrelgrootte van 0 tot 2 mm. Dit zand kent diverse toepassingen in de bouw.
€1.85 / ST

SPLIT 0-4

Ideaal voor het maken van drainagemortel e.d.
€107.69 / BIGBAG