You have no items in your shopping cart.

Fermacell

View as Grid List
Sort by
Display per page

FERMACELL PLAAT 10 1200x900 MM/ LOTPARTIJ

Fermacell Gipsvezelplaten bestaan uit gips en papiervezels die beide gewonnen worden uit een recyclingsprocedé van afvalmaterialen. Innovatief en ecologisch verantwoord.
€6.05 / ST

FERMACELL VLOERELEMENT 1500X500 MM 2X10+10 MM 2E 32 MINERALE WOL

Fermacell vloerelementen is samengesteld uit 2 gipsvezelplaten van 10 mm en 10 mm minerale wol. De vloerelementen zijn geschikt voor brandveiligheid, geluidsisolatie, warmte-isolatie, voor toepassing op vloerverwarmingssystemen en voor het afwerkbaar maken van vloeren voor bijvoorbeeld vloertegels.
€19.24 / ST

FERMACELL VOEGENLIJM 310 ML

Fermacell Voegenlijm wordt gebruikt voor de verbinding van stotend gemonteerde Fermacell Gipsvezelplaten en Fermacell Powerpanel H2O-platen in wand- en plafondoppervlakken. De lijm is alleen geschikt voor verlijming bij tussentijdse aanbrenging op de plaatkop.
€15.12 / ST

FERMACELL VLOERELEMENTEN MONTAGELIJM FLES 1 KG

Fermacell Vloerelement Montagelijm is een 1-componentenlijm op polyurethaan basis. De lijm is geschikt voor het lijmen van Fermacell 2E gipsvezelplaten/vloerelementen en Fermacell Powerpanel Vloerelementen.
€18.03 / ST

FERMACELL JOINTFILLER / 5 KG

Poedervormige gips voor het voegen van Fermacell gipsplaten in wand- en plafondoppervlakken. Ook voor het navullen van de bevestigingen, evenals voor herstelling van kleine beschadigingen.
€12.89 / ZAK