You have no items in your shopping cart.

Mortels

View as Grid List
Sort by
Display per page

Betonmortel 25kg

Coeck betonmortel is een industrieel vervaardigde droge beton. Mits een correcte plaatsing in acht wordt genomen valt het verharde beton onder de categorie C20/25. Deze betonmortel is geschikt voor diverse betonconstructies. Meer informatie vindt u terug op de verpakking en de technische fiche.
€4.53 / ZAK

CEMENT HOLCIM P32.5 PAPIER ZAK 25KG

Allcem papieren zakken
Standaard cement
€2.90 / ZAK

Chape mix zand+cement 25KG

Coeck chape is een industrieel vervaardigd droog mengsel van cement, zand en toeslagstoffen voor het leggen van cementgebonden dekvloeren. Deze chape is van de klasse C30 volgens NBN EN 13813. De chape is geschikt voor het plaatsen van cementgebonden dekvloeren, zowel binnen als buiten, voor het leggen van zand-cement funderingslaag bij vloer- en tegelwerken en voor het stabiliseren van niet verharde ondergronden.
€4.42 / ZAK

Metselmortel 25kg

Coeck metselspecie is een industrieel vervaardigde droge mortel van de klasse M5. De kwaliteitsmortel is vooral geschikt voor het vermetselen van dragend en niet dragend metselwerk, zowel binnen als buiten.
€4.26 / ZAK

Minute rapidbeton 25 kg

Coeck minute-beton is een industrieel vervaardigde droge beton, die gekenmerkt wordt door zijn korte uithardingstijd en verwerking zonder mengen. Je kan minute-beton gebruiken voor het snel vastzetten, verankeren en het ballasten van palen, afsluitingen, speeltoestellen, tuinbanken, pergola's, verkeersborden en zo veel meer.
€5.92 / ZAK

Stabilisé 25kg

Coeck stabilisé is een industrieel vervaardigd droog mengsel van cement, zand en toeslagstoffen. Stabilisé wordt toegepast als fundering voor terrassen, tuinpaden en opritten met sierbestrating. Stabilisé kan tevens aangewend worden voor het plaatsen van boordstenen en het inbedden van leidingen.
€4.25 / ZAK